Το φροντιστήριο Εκπαίδευση Ιατρικών, Θετικών και Οικονομικών Επιστημών, σε συνεργασία με τον κ. Στράτο Στρατηγάκη μαθηματικό και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης για το αντικείμενο των σπουδών, των Σχολών  και την προοπτική αυτών στην αγορά εργασίας. Γονείς και μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για όσα τους προβληματίζουν γύρω από την αγορά εργασίας και το Εκπαιδευτικό Σύστημα.

Επιπλέον παρέχουμε στους μαθητές μας, το ''Ε-test Επαγγελματικού Προσανατολισμού'', που έχει ως στόχο, να διερευνήσει τις επιθυμίες κάθε παιδιού και με την κατάλληλη Συμβουλευτική να αποφασιστεί η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει.

Παράλληλα μέσω της πλατφόρμας ''Οδηγός Σταδιοδρομίας'' του κ. Στράτου Στρατηγάγη, τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις σχολές και τα επαγγέλματα, καθώς και να λαμβάνουν κάθε πληροφορία σχετικά με το Εκπαιδευτικό Σύστημα.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων και την ανακοίνωση των βαθμών, βοηθάμε τα παιδιά στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Επιστροφή στην κορυφή